Anuntul nu mai este valabil, Cod 154492

Popas Pacurari Pensiunea Krystal
169 vizionari21 mai 2024
  • 180.000 Euro
  • Tip: Casa
  • Suprafata: 120m2
  • Suprafata teren: 500m2
  • Camere: 4
  • Bai: 2
Oferta Anuntul nu mai este valabil imagine 1
Oferta Anuntul nu mai este valabil imagine 1 Oferta Anuntul nu mai este valabil imagine 2 Oferta Anuntul nu mai este valabil imagine 3 Oferta Anuntul nu mai este valabil imagine 4 Oferta Anuntul nu mai este valabil imagine 5 Oferta Anuntul nu mai este valabil imagine 6 Oferta Anuntul nu mai este valabil imagine 7 Oferta Anuntul nu mai este valabil imagine 8 Oferta Anuntul nu mai este valabil imagine 9 Oferta Anuntul nu mai este valabil imagine 10 Oferta Anuntul nu mai este valabil imagine 11

Descriere

Casa propusa spre vanzare este situata in Iasi , zona Popas Pacurari (Pensiunea Krystal) are o suprafata utila de 120 mp pe un teren de 500 mp si este compusa din 4 camere si dependinte. Planul casei este: P+E1 Casa este construita in 2024, are incalzire prin centrala termica, beneficiaza de urmatoarele utilitati: electricitate, gaz metan, apa curenta, aer conditionat, cabluTV, Casa se poate achizitiona si prin credit ipotecar prin Programul PRIMA CASA

Descoperă o oază de confort și eleganță în inima zonei Popas Pacurari din Iași! Această superbă proprietate te îmbie cu rafinament și funcționalitate într-o atmosferă prietenoasă și relaxantă.

Construită în 2024, această casă îți oferă un spațiu generos, cu o suprafață utilă de 120 mp, dispusă pe un teren încântător de 500 mp. Cu un plan P+1E, acest loc de vis este compus din 4 camere și dependințe, aranjate cu atenție pentru a-ți oferi tot confortul de care ai nevoie.

Fiecare detaliu este gândit cu grijă pentru a-ți oferi o experiență de neuitat. Holul primitor te întâmpină cu căldură, iar zona de living și bucătărie, spațioasă și luminată, te invită să te bucuri de momentele tale preferate alături de cei dragi. Cele 3 dormitoare îți oferă intimitatea necesară pentru relaxare, iar cele 2 băi moderne și elegante adaugă un plus de confort și funcționalitate.

Exteriorul îți va cuceri inima cu o curte generoasa, locul perfect pentru a te bucura de aerul proaspăt și de momentele de relaxare în aer liber.

Beneficiind de toate utilitățile necesare, inclusiv electricitate, gaz metan, apă curentă, canalizare, și infrastructura pentru cablu TV și internet, această casă îți oferă tot ce ai nevoie pentru un stil de viață modern și confortabil.

Experimentează confortul suprem cu sistemul de încălzire compus din centrală și încălzire prin pardoseală, care îți va oferi căldură și confort în orice moment al anului.

Nu rata șansa de a transforma această proprietate în căminul visurilor tale! Oferă-ți luxul și confortul pe care îl meriți și fă din această casă locul în care vei crea amintiri minunate alături de cei dragi!

Pret 180.000 Euro + TVA!

Suna acum Mesaj