Anuntul nu mai este valabil, Cod 143293

Bucium Hanul Dacilor
3011 vizionari30 septembrie 2021
  • 125.000 Euro
  • Tip: Casa
  • Suprafata: 150m2
  • Suprafata teren: 50m2
  • Camere: 4
  • Bai: 3
Oferta Anuntul nu mai este valabil imagine 1
Oferta Anuntul nu mai este valabil imagine 1 Oferta Anuntul nu mai este valabil imagine 2 Oferta Anuntul nu mai este valabil imagine 3 Oferta Anuntul nu mai este valabil imagine 4 Oferta Anuntul nu mai este valabil imagine 5 Oferta Anuntul nu mai este valabil imagine 6 Oferta Anuntul nu mai este valabil imagine 7 Oferta Anuntul nu mai este valabil imagine 8 Oferta Anuntul nu mai este valabil imagine 9 Oferta Anuntul nu mai este valabil imagine 10 Oferta Anuntul nu mai este valabil imagine 11 Oferta Anuntul nu mai este valabil imagine 12 Oferta Anuntul nu mai este valabil imagine 13 Oferta Anuntul nu mai este valabil imagine 14 Oferta Anuntul nu mai este valabil imagine 15 Oferta Anuntul nu mai este valabil imagine 16 Oferta Anuntul nu mai este valabil imagine 17

Descriere

Casa propusa spre vanzare este situata in Iasi , zona Bucium (Hanul Dacilor) are o suprafata utila de 150 mp pe un teren de 50 mp si este compusa din 4 camere si dependinte. Planul casei este: P+E1+M Casa este construita in 2021, are incalzire prin centrala termica, beneficiaza de urmatoarele utilitati: gaz metan, apa curenta, termosistem, cabluTV, telefon, internet.

Case de tip insiruit distribuite pe Parter+ Etaj+ Mansarda locuibila, amplasate in Bucium, intr-o zona exclusivista, la doar 400 m de Soseaua Bucium.

Casutele sunt construite din caramida cu structura de rezistenta pe cadre de beton, compse din 3 bai, bucatarie inchisa, spatiu de depozitare, living si doua sau trei dormitoare in functie de nevoia fiecaruia. Fiecarei vilute ii corespund 2 locuri de parcare si o terasa+ gradinita cu iesire din living.

Dotari si finisaje:
- centrala termica individuala prin condensatie;
- usi interioare de calitate superioara cu un design deosebit;
- parchet 12 mm de trafic intens;
- usa PVC cu elemente sporite de siguranta la intrare;
- tamplarie P.V.C.,profil Salamander cu 7 camere si geam Tripan;
- bai utilate complet;
- prize si intrerupatoare marca Schneider;
- gresie si faianta la alegere in limita unui buget generos;
- 2 locuri de parcare incluse in pret, atribuite fiecarei unitati;
- contorizari individuale pentru fiecare tip de utilitate (curent, gaz, apa).

- acces securizat in complex printr-o poarta actionata prin telecomanda

 

Suna acum Mesaj