Anuntul nu mai este valabil, Cod 142614

Horpaz Strada Noua
1682 vizionari25 octombrie 2021
  • 94.900 Euro
  • Tip: Casa
  • Suprafata: 100m2
  • Suprafata teren: 397m2
  • Camere: 3
  • Bai: 2
Oferta Anuntul nu mai este valabil imagine 1
Oferta Anuntul nu mai este valabil imagine 1 Oferta Anuntul nu mai este valabil imagine 2 Oferta Anuntul nu mai este valabil imagine 3

Descriere

Casa propusa spre vanzare este situata in Iasi , zona Horpaz (Strada Noua) are o suprafata utila de 100 mp pe un teren de 397 mp si este compusa din 3 camere si dependinte. Planul casei este: P+E1 Casa este construita in 2021, are incalzire prin centrala termica, beneficiaza de urmatoarele utilitati: gaz metan, apa curenta, termosistem, cabluTV, telefon, internet. Casa se poate achizitiona si prin credit ipotecar prin Programul PRIMA CASA

Case individuale P+1E situate in Horpaz la aproximativ 700 m de la bifurcatie, cu acces din strada asfaltata.

            Casele se predau la cheie cu urmatoarele:

- 2 locuri de parcare;

- garduri posterioare, laterale si principale din lemn, vopsite in nuanta de gri;

- porti metalice vopsite in nuanta de gri, poarta auto culisanta – automata;

- calea de acces din incinta proiectului – betonata;

            In acest stadiu al constructiei, clientii isi pot personaliza locuinta alegandu-si gresia, faianta, parchetul, obiectele sanitare si usile de interior, pentru acestea fiind alocat buget.

            Casele dispun de toate utilitatile si dotarile, fiecare avand sistem de incalzire prin pardoseala cu automatizare (termostat in fiecare camera), centrala termica proprie in condensare, tamplarie PVC gri antracit, cu geam termoizolant - Gealan 6 camere tripan (sticla 4 season) cu sistem antiefractie si balamele ascunse.

            Structura locuintelor este alcatuita din zidarie autoportanta cu stalpi, centuri si grinzi din beton armat, care se sprijina pe o infrastructura din beton armat. Peretii sunt realizati din caramida portanta Brikston BKS de 25 cm grosime, placata la exterior cu polistiren expandat de 100mm EPS80, peste care se aplica tencuiala decorativa siliconata de exterior in nuante de gri si alb. Pe alocuri, peretii sunt placati cu piatra naturala de exterior. Balustrada balcoanelor va fi realizata din tabla forata gri antracit. Acoperisul este de tip sarpanta in 6 ape cu invelitoare din tabla profilata Wetterbest de 0,45. La interior se executa tencuieli si sape mecanizate.

Suna acum Mesaj