Anuntul nu mai este valabil, Cod 143337

Bucium Pensiunea Garofita
4372 vizionari28 iunie 2022
  • 134.000 Euro
  • Tip: Casa
  • Suprafata: 95m2
  • Suprafata teren: 430m2
  • Camere: 3
  • Bai: 2
Oferta Anuntul nu mai este valabil imagine 1
Oferta Anuntul nu mai este valabil imagine 1 Oferta Anuntul nu mai este valabil imagine 2 Oferta Anuntul nu mai este valabil imagine 3 Oferta Anuntul nu mai este valabil imagine 4 Oferta Anuntul nu mai este valabil imagine 5 Oferta Anuntul nu mai este valabil imagine 6 Oferta Anuntul nu mai este valabil imagine 7 Oferta Anuntul nu mai este valabil imagine 8

Descriere

Casa propusa spre vanzare este situata in Iasi , zona Bucium (Pensiunea Garofita) are o suprafata utila de 95 mp pe un teren de 430 mp si este compusa din 3 camere si dependinte. Planul casei este: P+E1 Casa este construita in 2021, are incalzire prin centrala termica, beneficiaza de urmatoarele utilitati: gaz metan, apa curenta, termosistem, cabluTV, telefon, internet. Casa se poate achizitiona si prin credit ipotecar prin Programul PRIMA CASA

De vanzare casa noua situat in Iasi, zona Bucium - Pensiunea Garofita, are 3 camere si dependinte, cu o suprafata totala de 125 mp desfasurata astfel: suprafata utila de 95 mp la care se adauga, un balcon in suprafata de 5 mp si o terasa de 25mp.
Predarea casei de face cu finisaje de calitate, complet amenajata, detinand urmatoarele caracteristici: faianta, gresie, parchet, usi interioare, obiecte sanitare, centrala termica, usa metalica si tamplarie PVC.
Casa este situata intr-un complex rezidential nou, urbanizat, cu acces interior si exterior amenajat, loc de parcare aferente fiecarui imobil, precum si o gradina in suprafata de 433mp.
Finalizarea proiectului este stabilita pentru luna august anul 2022.
Daca casa contractata se achita integral in avans, pretul este de 134000euro inclusiv T.V.A.5%.
Acesta poate fi cumparata si cu un avans minim de 20000euro, iar diferenta la predarea finala a casei de 114000euro inclusiv T.V.A.5%.
Aici gasiti schite, compartimentari interioare, galerie foto, precum si toate datele complete despre proiectul rezidential House Vision.

Suna acum Mesaj