Anuntul nu mai este valabil, Cod 146233

Copou SARARIEI
2932 vizionari28 februarie 2023
  • 1.300 Euro luna
  • Tip: Casa
  • Suprafata: 280m2
  • Suprafata teren: 900m2
  • Camere: 5
  • Bai: 2
Oferta Anuntul nu mai este valabil imagine 1
Oferta Anuntul nu mai este valabil imagine 1 Oferta Anuntul nu mai este valabil imagine 2 Oferta Anuntul nu mai este valabil imagine 3 Oferta Anuntul nu mai este valabil imagine 4 Oferta Anuntul nu mai este valabil imagine 5 Oferta Anuntul nu mai este valabil imagine 6

Descriere

Casa propusa spre inchiriere este situata in Iasi , zona Copou (SARARIEI) are o suprafata utila de 280 mp pe un teren de 900 mp si este compusa din 5 camere si dependinte. Planul casei este: D+P+E1+M Casa este construita in 2000, are incalzire prin centrala termica, beneficiaza de urmatoarele utilitati: gaz metan, apa curenta, termosistem, cabluTV, telefon, internet.

Construita in anul 2000, utilizata si intretinuta responsabil, proprietatea are o suprafata construita de cca 280 mp, cu urmatorul regim de inaltime, suprafete aproximative:
subsol, 50 mp: garaj, camera centralei, camara rece;
parter, 80 mp: hol acces, living generos cu terasa, bucatarie si loc de luat masa, grup sanitar de serviciu;
etaj 1, 80 mp: dormitor matrimonial cu terasa,dormitor mic cu balcon, incapere tip dressing, grup sanitar;
mansarda,70 mp: incapere generoasa open space si camera mica.
Imobil construit pe o suprafata totala de teren 900 mp, curte interioara amenajata 600 mp, dotata cu piscina exterioara functionala si anexa tip foisor.
Monitorizata video, cu piscina exterioara proprie functionala, acces automatizat securizat, proprietatea beneficiaza de garaj interior.
Locatie ideala pentru locuit in varianta semimobilata (bucatarie mobilata si utilata) sau comerciala (activitate tip office).Exclus activitati tip video chat, masaj!
Posibilitate vizionare imediata, LIBERA!

Conditii de inchiriere: 1.300 euro, plata lunar, garantie o luna! Usor negociabil in functie de tipul locatiunii, plata in avans, etc. Posibilitate decontare chirie, in baza contractului de inchiriere inregistrat ANAF cu suma reala!

Suna acum Mesaj