Anuntul nu mai este valabil, Cod 144672

Valea Lupului VALEA LUPULUI- ROND ERA
741 vizionari03 ianuarie 2022
  • 650 Euro luna
  • Tip: Vila
  • Suprafata: 120m2
  • Suprafata teren: 300m2
  • Camere: 4
  • Bai: 2
Oferta Anuntul nu mai este valabil imagine 1
Oferta Anuntul nu mai este valabil imagine 1 Oferta Anuntul nu mai este valabil imagine 2 Oferta Anuntul nu mai este valabil imagine 3 Oferta Anuntul nu mai este valabil imagine 4 Oferta Anuntul nu mai este valabil imagine 5 Oferta Anuntul nu mai este valabil imagine 6 Oferta Anuntul nu mai este valabil imagine 7 Oferta Anuntul nu mai este valabil imagine 8 Oferta Anuntul nu mai este valabil imagine 9 Oferta Anuntul nu mai este valabil imagine 10 Oferta Anuntul nu mai este valabil imagine 11 Oferta Anuntul nu mai este valabil imagine 12 Oferta Anuntul nu mai este valabil imagine 13 Oferta Anuntul nu mai este valabil imagine 14

Descriere

Casa propusa spre inchiriere este situata in Iasi , zona Valea Lupului (VALEA LUPULUI- ROND ERA ) are o suprafata utila de 120 mp pe un teren de 300 mp si este compusa din 4 camere si dependinte. Planul casei este: P+E1 Casa este construita in 2017, este mobilata complet, are incalzire prin centrala termica, beneficiaza de urmatoarele utilitati: gaz metan, apa curenta, termosistem, aer conditionat, cabluTV, telefon, internet.

Vila este complet utilata si utilata. Este compusa din living generos cu iesire in curtea dinspate, bucatarie spatioasa inchisa, complet echipata. 3 dormitoare si 2 bai utilate. Loc de parcare in curte, cartier rezervat si linistit. 

Suna acum Mesaj