Filtre

Case de inchiriat Iasi Copou (2 anunturi imobiliare verificate)

Vei gasi aici cele mai noi si atractive anunturi imobiliare cu case si vile de inchiriat in Iasi. Acestea sunt actualizate si verificate in permanenta de catre agentii nostri imobiliari. Alege zona sau cartierul si filtreaza dupa pret, numar de camere sau suprafata dorita.


Vila, 5 camere, 140mp, Copou, de inchiriat,  (SADOVEANU - ROND CASTEL ) 145831

Vila, 5 camere, 140mp, Copou, de inchiriat, (SADOVEANU - ROND CASTEL )

1050 EURO
  • Copou
  • |
  • SADOVEANU - ROND CASTEL

Casa propusa spre inchiriere este situata in Iasi , zona Copou (SADOVEANU - ROND CASTEL ) are o suprafata utila de 140 mp pe un teren de 100 mp si este compusa din 5 camere si dependinte.

Cod oferta: 145831
Salveaza oferta
5 camere,  280mp, de inchiriat casa in zona Copou,  (SARARIEI) 146233

5 camere, 280mp, de inchiriat casa in zona Copou, (SARARIEI)

1300 EURO
  • Copou
  • |
  • SARARIEI

Casa propusa spre inchiriere este situata in Iasi , zona Copou (SARARIEI) are o suprafata utila de 280 mp pe un teren de 900 mp si este compusa din 5 camere si dependinte. Planul

Cod oferta: 146233
Salveaza oferta
Pe interimobiliare.ro gasesti anunturi imobiliare cu case si vile de inchiriat in Iasi, oferte imobiliare ce sunt mereu verificate si certificate, de o echipa specializata, cu o bogata experienta in acest proces de promovare, dornica sa puna intr-o valoare optima si confortabila fiecare anunt imobiliar important.

Ofertele imobiliare cu case si vile de inchiriat din Iasi, sunt mereu la mare cautare. Odata cu pandemia, multi dintre cei ce doresc sa inchirieze o locuinta ( in special familiile), opteaza pentru segmentul de inchirieri case si vile din Iasi, deoarece facilitatile si libertatea pe care ti le ofera, ceeaza propria ta stare de confort. In ultimi ani si cei care doresc sa faca un plasament imobiliar cu destinatie de inchiriat, aleg sa achizitioneze case sau vile, deoarece, rentabilitarea castigurilor din chirii incasate este mult mai buna. Cele mai cautate zone de catre chiriasi acestor tipuri de proprietati imobiliare, sunt: Miroslava, Valea Adanca, Horpaz, Bucium, Visani, Valea Lupului, Rediu, Breazu.

Inchirierile de case si vile din Iasi sunt realizate de compania noastra prin departamentul de lucru specializat in inchirierile de case si vile, situate in zona metropolitana veche a Iasiului, sau in cadrul proiectelor rezidentiale nou construite in Iasi

Suna acum Mesaj