Noutati

07-01-2021

Vanzarile de case si vile din Iasi, de la moft la necesitate

Vanzarile de case si vile din Iasi, de la moft la necesitate

Segmentul de vanzari case si vile, a cunoscut poate unul dintre cele mai importante salturi, al acestui domeniu de activitate, ca si numar de clienti cumparatori, acesta urcandu-se cu 24% mai mult doritori pe acest segment de piata, fata de anul 2019.

Datorita evolutiei pandemiei din acest an, cei mai multi si-au descoperit in primul rand cum vor sa traiasca sau ce le trebuie in fapt.

Multi clienti cumparatori de case si vile, vin in primul rand din categoria celor care au locuit in trecut la un apartament si si-au dorit sa fie mai liberi, cu propria intimitate si sa traiasca altfel.

Totodata, multi clienti au venit si din randul celor ce isi doreau sa locuiasca intr-un apartament nou, dar dorinta trendului si adaptarii, au renuntat la achizitia unui apartament nou, intreptandu-si atentia spre o casa sau vila, asta si datorita faptului ca ofertele imobiliare de vanzari case si vile au fost bogate, iar piata imobiliara ieseana le-a permis acest lucru.

Cele mai vizate au fost ansamblurile de case si vile din Iasi

Proiectele rezidentiale de case si vile din Iasi si zonele limitrofe, in acest an, au fost cele mai vizitate, acest lucru datorandu-se si faptului ca dezvoltatorii imobiliari ale acestora, s-au adaptat si au construit case sau vile, bine compartimentate, cu suprafete generoase atat de locuit cat si de gradinarit.

Chiar daca cererea de case si vile a fost crescuta fata de ceilalti ani, preturile de tranzactionare au ramas constante, diferenta de preturi regasindu-se in principal in suprafetele construite ale imobilelor aflate la vanzare.

Aceste informatii va sunt oferite de sistemul nostru de monitorizare si masurare, SmartAdmin.

Compania noastra monitorizeaza atent aceste fluctuatii, care ne asigura noua, echipei Inter Imobiliare, informatii concludente si corecte, fata de cum evolueaza piata imobiliara din Iasi.

Suna acum Mesaj