Noutati

12-01-2022

La an nou, perspective noi la Inter Imobiliare.

La an nou, perspective noi la Inter Imobiliare.

Rezolutii, orare si organizatoare, marker textmark, multa cerneala consumata. Cu siguranta, prin toate acestea trecem cu totii cei care dorim schimbari, evolutie in vietile noastre.

Indiferent in ce domeniu va doriti o reconfigurare a traseului, astazi va vorbim despre piata imobiliara.]

Grafice, calcule, observatii, ajustari si atentie, toate acestea atribuite de catre compania noastra pietii imobiliare din Iasi si Piatra Neamt.

Din 2002 si pana astazi, oferim solutii imobiliare complete in real estate-ul romanesc, atat in piata imobiliara din Iasi, cat si cea din Piatra Neamt. Si acest fapt, anume experienta, ne aduce si mai multa responsabilitate in felul in care compania noastra interactioneaza cu toti cei implicati in acest proces.

Provocarile, reprezinta principala sursa de motivatie a echipei Inter Imobiliare.

Stim ca putem sa facem fata tuturor provocarilor, sa identificam oportunitatile si sa le valorificam pe masura. Reusim din 2002 sa oferim prin serviciile de intermediere pe care le oferim, sa share-uim din experienta noastra. Am creat un intreg un “ecosistem”, in care fiecare parte integrata sa se multiplice si sa se dezvolte, adaptandu-se in acelasi timp, evolutiei pietei imobiliare din Romania.

Conceptul F.A.P.T.E., isi asuma vibratia continuua, ce se gaseste in tot ceea ce facem.

Cultura noastra organizationala are in centrul ei conceptul FAPTE, iar echipa Inter Imobiliare vibreaza in acelasi ritm cu valorile companiei. Suntem cei care am invatat ca inovatia si evolutia sunt cheia autenticitatii serviciilor noastre in piata, care indiferent de cat timp ar trece peste existenta companiei noastre, va ramane neatinsa.

Anul ce tocmai s-a incheiat, 2021, ne-a ajutat sa validam inca o data expertiza celor 20 ani de activitate in piata imobiliara din Iasi si in Piatra Neamt.

Un nou proiect de succes marca Inter Imobiliare, noul birou din Piatra Neamt.

Lansarea Agentiei Piatra Neamt a fost un real succes, anul 2021 fiind o surpriza placuta pentru clientii pietei imobiliare nou explorata. Acest nou drum a venit in compania noastra in tandem cu perspective noi si noi departamente. Am imbratisat noi directii, am evoluat si am creat impreuna si alte proiecte, pentru 2022, pe care ne dorim sa le impartasim si cu dumneavoastra, dragi colaboratori si clienti.

Ne-am gandit: cum am putea propaga si mai mult expertiza, mijloacele si serviciile consacrate pe parcursul celor 20 ani de activitate, astfel incat sa fim si mai aproape de toti cei interesati de piata imobiliara din Iasi?

Dupa brainstorming-uri nenumarate, indei geniale si solutii la eventuale piedici puse cap la cap de echipa de management a companiei noastre, am ajuns la un consens.

Sosesc imediat, surprize si iar surprize, cu tenta imobiliara.

V-am pregatit noi surprize si in acest an. Suntem siguri ca toti cei implicati in real estate-ul iesean vor vibra pozitiv alaturi de noi! Stim sigur ca asteptati aceast lucru pentru a putea sa va bucurati si mai mult de serviciile companiei noastre! Si vestea buna este ca nu ne oprim aici..!Ramaneti aproape, venim cu vesti bune, imediat!

Va promitem!!

Suna acum Mesaj