Noutati

14-01-2022

Este usor sa gasesti un mix bun? Hai sa vedem daca esti potrivit pentru Real Estate!

Este usor sa gasesti un mix bun? Hai sa vedem daca esti potrivit pentru Real Estate!

Migratia in piata muncii, de la un domeniu catre altul, este un fenomen cu care deja ne-am obisnuit in ultima decada a secolului nostru. Noi oportunitati au luat cu asalt piata joburilor clasice, iar domeniile vocationale au scazut in topul preferintelor resursei umane din Romania.

Domeniile ca cel imobiliar, nu era pe lista de prioritati la inceputul anilor 2000. Pe masura ce ne-am maturizat in capitalism, am inteles cat de importanta este expertiza si in aceasta directie. Iata-ne in 2022 cu o piata de real estate conturata, cu comunitati specializate in servicii de intermediere imobiliara, cu asociatii si cluburi care au in spate cei mai renumiti specialisti si companiile lor, nu de putine ori fiind construite cu capital romanesc.

Insa pentru cei interesati de a-si incepe cariera in domeniul real estate, prea putin conteaza ce gandesc recrutorii, ci mai degraba reflecteaza asupra a ceea ce ii poate oferi in sine profesia de consilier/agent imobiliar, inainte de toate. Relevant pentru cei care doresc sa inceapa sau sa revina la profesia de broker imobiliar, este sa vorbim in concret despre oportunitatile de joburi din compania noastra, dar si despre etapele de parcurs. Asadar, haideti sa vorbim astazi, care este drumul unui nou coleg in echipa noastra, in Inter Imobiliare, si care sunt etapele de parcurs, pana sa ne cunoastem.

Pentru ca suntem la inceput de an, cu siguranta si in zona de recrutare se fac strategii. Si nu putine, va asiguram!

In imobiliarele din Iasi, fie iti doresti sa intermediezi vanzari de apartamente sau vanzari de case si vile, sau iti doresti sa faci parte dintre agentii imobiliari, care fac cariera in vanzarile de terenuri si spatii comerciale din Iasi, la noi e mai usor si este posibil.

Tu iti parcurgi cursul de initiere in domeniu imobiliar, alaturi de cei mai buni din piata imobiliara din Iasi, si astfel sansele tale de reusita sunt mult mai mari decat daca nu esti indrumat inca de la inceput de persoane sau companii care nu au expertiza in a face acest lucru.

La Inter Imobiliare, ai persoane special dedicate in a face evolutia ta in imobiliare sa fie in permanenta crestere si atent organizata si monitorizata..

Expertiza celor peste 24 de ani de experienta in piata imobiliara din Iasi, iti va fi utila, atat la cresterea si evolutia ta ca agent imobiliar, cat si la tranzactionarea si colaborarea pe care o vei avea cu clientii companiei noastre.

Pasul 1 - Aplici CV-ul tau la anunturile de angajare postate pe canalale de specializate

Toti avem potenta de a indeplini un anume vis. Insa trebuie sa incepem de undeva. Prima etapa este sa citesti scriptul joburilor postate de catre noi, sa vezi daca criteriile de selectie ti se potrivesc. De exemplu, pentru a fi agent in compania noastra, o conditie esentiala este permisul de conducere categoria B, care iti ofera libertate de miscare si rapiditate in a solutiona diversele solicitari de vizionare ale clientilor tai. Incearca sa iti treci detalii despre experienta ta profesionala, abilitatile pe care le detii si tot ce ti se poate parea relevant pentru angajator. Nu uita sa atasezi o poza CV-ului tau!

Pasul 2 - Departamentul nostru de HR te contacteaza pentru interviu, daca candidatura ta este relevanta pentru postul de agent imobiliar la Inter Imobiliare, pentru care ai aplicat.

Suntem una dintre cele mai rapide si performante echipe, asadar nu ne place sa te facem sa astepti. Departamentul HR te contacteaza in maximum 24 de ore de la data depunerii candidaturii tale, indiferent de raspuns, astfel incat vei stii daca ai sanse sa obtii un interviu fizic.

Pasul 3 - Bun venit in echipa Inter Imobiliare - Sa trecem la fapte!

Daca raspunsul a fost favorabil in urma interviului fizic, atunci intram in perioada de inductie, marca Academia Smart Experience, in primele 10 zile in compania noastra. Mai apoi, vei beneficia periodic de instruire specializata pe departamentul in care activezi si supervizare continua, astfel incat sa devenim impreuna cei mai buni! Ce poate fi mai minunat, nu?

Incepator sau avansat, indiferent de stadiul la care te aflii acum, stim sigur ca iti va placea sa ne fii alaturi. E greu sa gasesti un mix bun, insa iti promitem ca in ceea ce priveste domeniul de real estate, avem mijloace sa te putem sustine si ajuta sa evoluezi. Stim cat de important este sa fii valorizat si apreciat, stim si munca din spatele fiecarei pozitii pe care le deschidem in compania noastra, dar totodata stim sa si oferim oportunitati de a te pune in valoare.

Hai sa discutam despre tine! Tu ce planuri de cariera ai in 2022, in domeniul real estate? Aplica aici si acum

Suna acum Mesaj