Noutati

22-10-2021

Cu totii ne dorim un job bun, corect? Dar ce anume determina ca o activitate sa se poata categorisi astfel?

Cu totii ne dorim un job bun, corect? Dar ce anume determina ca o activitate sa se poata categorisi astfel?

Pentru multe din persoanele active in munca, un job ok nu inseamna salariu ce ii poate asigura intretinerea sau sa nu fie stresant. Now a days, mai degraba putem define un job bun cel care iti ofera posibilitatea de autodepasire, nu cel care se defineste prin sintagma clasica romaneasca: “Timpul trece, leafa merge”.

Putem sa regasim o particularitate a jobului aproape perfect: satisfactia angajatului, atunci cand intreprinde acea activitate pentru care s-a angajat. Rezultate multor studii de specialitate in domeniul sociologic vorbesc despre factul ca nu sunt catchy doar salariul, ci mai mult cantaresc beneficiile, know-how-ul asimilat si alte bonusuri oferite.

Totodata, alaturi de satisfactia angajatului cantaresc mult si motivatia, dar si mediul de lucru care sa ii asigure material prima si materialele necesare desfasurarii in bune conditii a activitatii sale.

Unul din joburile declarate a fi unul dintre cele care iti aduc recunoastere personala mare de la cei cu care interactionezi in activitatea ta profesionala este si o pozitie in sfera vanzarilor.

Un alt aspect important pentru orice persoana activa in campul muncii, este sa defineasca ce inseamna pentru el succesul profesional.

Doresti bani, pasiune sau putere? In functie de raspunsul pe care il aveti la aceasta intrebare ar trebui sa va indreptati atentia catre o pozitie deschisa intr-o anume companie, fiind constient de echilibrul munca-castiguri.

Domeniul de real estate este o varianta care satisfice si poate bifa multe dintre elementele pentru a atinge satisfactia la locul de munca. Vorbim aici si de perspectiva financiara, dar si de cea personala, in relatie cu clientii, in cadrul activitatii tale.

In principiu, orice plan de cariera pe termen mediu si lung trebuie sa aiba in vedere doua variabile: experienta in munca, pozitia ocupata si situatia din piata muncii pe domeniul in care va construiti planul vostru de cariera.

In compania Inter Imobiliare iti oferim la cheie, cu zero investitie financiara, posibilitatea de a invata, a creste si a deveni alaturi de noi un profesionist in domeniul Real Estate. Suna bine nu? Te asteptam in echipa noastra!

Discuta cu reprezentantul noustru HR Iulia Cobzaru, aici.

Suna acum Mesaj