Noutati

02-09-2021

Cash versus Credit, cine a castigat in luna August 2021, din punct de vedere a preferintelor de plata ale clientilor

Cash versus Credit, cine a castigat in luna August 2021, din punct de vedere a preferintelor de plata ale clientilor

In luna August ce tocmai s-a incheiat, volumul clientilor dornici de o achizitie imobiliara, nou intrati in sistemul nostru SmartAdmin, marca Inter Imobiliare, a cunoscut o apreciere de peste 35%, fata de media lunara normala.

Ceea ce este destul de important, reprezinta faptul ca 88% din volumul total al clientilor dornici de cumpararea unei locuinte, intentioneaza sa faca plata cash su integral in cont, fara a apela la obtinerea de credite imobiliare pentru achizitia unei locuinte.

Aceste demersuri sunt cauzate si de faptul ca in luna August, la achitarea pretului integral obtii discounturi de pret, in cazul achizitiei de apartamente noi, in cadrul proiectelor imobiliare din Iasi, cat si poti negocia cu proprietarii de imobile, ce intentioneaza sa vanda imediat.

Cine sunt principalii investitori in imobiliare in acesata luna

In acelasi timp, luna August este cunoscuta si reprezinta de cativa ani buni, pentru piata imobiliara ieseana, o luna premium, datorita faptului ca se intorc in Romania si o mare parte din cei care lucreaza sau locuiesc in strainatate, si la venirea lor, acestia aduc un aport de capital cash destul de important pe piata imobiliara, datorita achizitionarii de imobile diverse ( terenuri, case, apartamente), sau cumpara apartamente noi in constructie cu predare ulterioara.

Procentul de 12 % pentru clientii ce au apelat la credite imobiliare, este intr-adevar mai scazut in aceasta luna, dar semnalele ca dupa finalizarea perioadei de concedii si asezarii pietii imobiliare ce urmeaza in perioada imediat urmatoare, aceasta va cunoaste modificari, readucand volumul de cereri imobiliare pentru acest tip de clienti cumparatori, la cifrele optime ce se situeaza intre 35% – 40% din volumul total ai pietii imobiliare din Iasi.

Inter Imobiliare, prin echipa sa, gestioneaza cu succes, toate aceste valori de clienti si se asigura in permanenta, pentru fiecare client, ca furnizeaza proprietati imobiliare cu cel mai apropiat indice calitate/ pret.

De asemenea, colaboratorii nostri din compania Uno Credit Broker, pentru cei interesati sa obtina un credit imobiliar, ofera GRATUIT, consultanta in luarea celei mai bune decizii de finantare a imobilului dorit, pentru fiecare client in parte.

Va asteptam

Suna acum Mesaj