Filtre

Apartamente noi de vanzare Iasi 2 camere Zimbru (1 anunturi imobiliare calificate)

Vei gasi aici cele mai noi si atractive anunturi imobiliare cu apartamente noi de vanzare in Iasi cu 2 camere in cartierul Zimbru. Acestea sunt actualizate si verificate in permanenta de catre agentii nostri imobiliari. Filtreaza dupa pret, numar de camere sau suprafata dorita.

Avem pregatite pentru tine, cele mai bune oferte de apartamente noi de vanzare din Iasi cu 2 camere in cartierul Zimbru, pe care le avem disponibile in proiectele rezidentiale nou contruite in oras.


Filtre active:

106.500 EURO
Apartament nou de vanzare, 2 camere,  decomandat,  56 mp, Zimbru,  (Lidl Dacia) 153005 Apartament nou de vanzare, 2 camere,  decomandat,  56 mp, Zimbru,  (Lidl Dacia) 153005 Apartament nou de vanzare, 2 camere,  decomandat,  56 mp, Zimbru,  (Lidl Dacia) 153005

Apartament nou de vanzare, 2 camere, decomandat, 56 mp, Zimbru, (Lidl Dacia)

106.500 EURO

Apartamentul de vanzare este situat in Iasi zona Zimbru (Lidl Dacia) si este compus din 2 camere si dependinte. Este de tip D, are o suprafata de 56 mp si este situat la etajul 3 intr-o

Vezi ofertaCod oferta: 153005
Salveaza oferta
Pe interimobiliare.ro gasesti anunturi imobiliare cu apartamente noi de vanzare in Iasi cu 2 camere in cartierul Zimbru, oferte imobiliare ce sunt mereu verificate si certificate, de o echipa specializata, cu o bogata experienta in acest proces de promovare, dornica sa puna intr-o valoare optima si confortabila fiecare anunt imobiliar important.

Dezvoltarea imobiliara a Iasului a cunoscut o intensa dezvoltare in ultimi ani a segmentului de rezidential nou, ceea ce a adus un important numar de apartamente noi construite pe piata imobiliara din Iasi cu 2 camere in cartierul Zimbru. De asemenea, construirea de noi ansambluri rezidentiale in Iasi cu 2 camere in cartierul Zimbru a facut ca si limitele teritoriale a orasului sa se modifice, uneori chiar intersectandu-se cu teritoriile celorlalte comune limitrofe orasului nostru: Miroslava, Lunca Cetatuii, Breazu, Valea Lupului, Rediu, Dancu, Tomesti, Visani, Barnova.

Vanzarile de apartamente noi din Iasi cu 2 camere in cartierul Zimbru sunt realizate de compania noastra prin departamentul de lucru specializat in vanzarile de apartamente noi, construite in ansamblurile rezidentiale din Iasi cu 2 camere in cartierul Zimbru.

Stiati ca: incepand cu anul 2006, agentia imobiliara Inter Imobiliare, reprezinta principalul promotor imobiliar si agent de vanzari al apartamentelor nou construite in cadrul ansamblurilor rezidentiale din Iasi cu 2 camere in cartierul Zimbru, fiind validata in acest sens ( afla detalii), ce nu percepe comision de intermediere pentru cumparator.

Aici gasesti oferte cu apartamente noi de vanzare din Iasi cu 2 camere in cartierul Zimbru , dar descopera si anunturile din zonele:: Copou, Nicolina, Cug, Valea Adanca, Miroslava, Galata, Alexandru cel Bun, Canta, Dacia, Pacurari, Rediu, Popas Pacurari, Breazu, Gara, Centru, Tatarasi, Podu de Fier, Dancu, Metalurgie, Tudor Vladimirescu, Podu Ros, Bucium, Poitiers, Frumoasa, Lunca Cetatuii, Horpaz, Valea Lupului, Visani.

Intrebari frecvente si informatii utile

Cum identific locuinta potrivita pentru mine?

Pentru a lua cea mai buna decizie in achizitia locuintei potrivite pentru tine, trebuie neaparat sa respecti cativa pasi importanti, care te vor ajuta in cautarea ta de apartamente noi in Iasi cu 2 camere in cartierul Zimbru.

Iti prezentam 5 pasi vitali in initiativa ta de a achizitiona un imobil, ii poti descoperi aici

Descopera cele mai noi proiecte imobiliare cu Inter Imobiliare!

Pentru a avea certitudinea că decizia ta este una inspirată, orientează-te întotdeauna spre o companie imobiliara cu tradiÈ›ie pe piaÈ›a imobiliară, precum Inter Imobiliare. O companie imobiliara cu experiență este de încredere, cunoaÈ™te piaÈ›a ca pe propria palmă È™i se va asigura că apartamentul tău va avea toate dotările dorite.

Dezvoltatorii imobiliari experimentaÈ›i oferă o gamă variată de apartamente, în ansambluri rezidentiale cu diferite specificaÈ›ii, astfel încât să poÈ›i opta pentru ceea ce È›i se potriveÈ™te cel mai bine. Afla mai multe aici.

Ce este mai rentabil sa cumpar, apartament nou sau apartament vechi in Iasi cu 2 camere in cartierul Zimbru?

Nu e uimitor sa te gandesti ca undeva, in Iasi cu 2 camere in cartierul Zimbru, te asteapta deja casa la care visezi? Noi te ajutam sa o descoperi. Datorita dezvoltarii rapide si oportunitatilor din oras, este posibil sa gasesti exact ceea ce cauti: o locuinta proiectata cu gandul la nevoile tale, cu toate facilitatile moderne. Descopera aici, cateva indrumari propuse de noi.


Suna acum Mesaj