Anuntul nu mai este valabil, Cod 154687

Zimbru la 2 minute de Rond Zimbru
610 vizionari18 mai 2024
  • 300 Euro
  • Tip: semidecomandat
  • Suprafata: 45m2
  • Etaj: parter din 4
  • Camere: 2
  • Bai: 1
Oferta Anuntul nu mai este valabil imagine 1
Oferta Anuntul nu mai este valabil imagine 1 Oferta Anuntul nu mai este valabil imagine 2 Oferta Anuntul nu mai este valabil imagine 3 Oferta Anuntul nu mai este valabil imagine 4 Oferta Anuntul nu mai este valabil imagine 5 Oferta Anuntul nu mai este valabil imagine 6 Oferta Anuntul nu mai este valabil imagine 7 Oferta Anuntul nu mai este valabil imagine 8 Oferta Anuntul nu mai este valabil imagine 9 Oferta Anuntul nu mai este valabil imagine 10 Oferta Anuntul nu mai este valabil imagine 11

Descriere

Apartamentul de inchiriat este situat in Iasi, zona Zimbru (la 2 minute de Rond Zimbru) si este compus din 2 camere si dependinte. Este de tip semidecomandat, are o suprafata de 45 mp intr-o cladire cu 4 etaje. Apartamentul este renovat, este mobilat complet, are centrala termica de apartament, gaz metan, apometre, parchet, gresie, faianta, tamplarie termopan, termosistem, cabluTV, interfon, .

Va propun spre inchiriere un apartament cu 2 camere modelul semidecomandat cu balcon, situat la etajul parter intr-un bloc cu 4 etaje, este complet mobilat si utilat, dispune de centrala termica proprie. 

Un mare avantaj reprezinta zona, este situat la 2 minute de mers pe jos fata de Rond Zimbru, magazine, statiile de transport in comun (autobuz/tramvai), banci, farmacii, scoli/gradinite si va ofera acces usor spre toate punctele de interes precum:

- la 5 minute de mers cu masina / 30 minute de mers pe jos fata de Universitatea Alexandru Ioan Cuza

- la 8 minute de mers cu masina / 30 minute de mers pe jos fata de Piata Unirii - Centru

- la 8 minute de mers cu masina / 40 minute de mers pe jos fata de Universitatea de Medicina - UMF

- la 9 minute de mers cu masina / 40 minute de mers pe jos fata de Palas Mall

Detalii

  • Balcoane: 1
  • Interfon: da
Suna acum Mesaj