Anuntul nu mai este valabil, Cod 147596

Galata Conest - Bloc nou
882 vizionari20 mai 2024
  • 500 Euro
  • Tip: decomandat
  • Suprafata: 68m2
  • Etaj: 4 din 11
  • Camere: 2
  • Bai: 1
Oferta Anuntul nu mai este valabil imagine 1
Oferta Anuntul nu mai este valabil imagine 1 Oferta Anuntul nu mai este valabil imagine 2 Oferta Anuntul nu mai este valabil imagine 3 Oferta Anuntul nu mai este valabil imagine 4 Oferta Anuntul nu mai este valabil imagine 5 Oferta Anuntul nu mai este valabil imagine 6 Oferta Anuntul nu mai este valabil imagine 7 Oferta Anuntul nu mai este valabil imagine 8 Oferta Anuntul nu mai este valabil imagine 9 Oferta Anuntul nu mai este valabil imagine 10 Oferta Anuntul nu mai este valabil imagine 11 Oferta Anuntul nu mai este valabil imagine 12 Oferta Anuntul nu mai este valabil imagine 13 Oferta Anuntul nu mai este valabil imagine 14 Oferta Anuntul nu mai este valabil imagine 15 Oferta Anuntul nu mai este valabil imagine 16

Descriere

Apartamentul de inchiriat este situat in Iasi, zona Galata (Conest - Bloc nou) si este compus din 2 camere si dependinte. Este de tip decomandat, are o suprafata de 68 mp si este situat la etajul 4 intr-o cladire cu 11 etaje. Apartamentul este renovat, este mobilat complet, are centrala termica de apartament, gaz metan, apometre, parchet, gresie, faianta, tamplarie termopan, termosistem, aer conditionat, usa metalica, cabluTV, internet, loc parcare, interfon, lift, .

Va propun spre inchiriere un apartament cu 2 camere decomandat modelul mare cu suprafata de 68mp, 2 balcoane, situat la etajul 4/11 ( 2 lifturi ).

Apartamentul este complet mobilat si utilat, dispune de aer conditionat, masina de spalat vase, masina de spalat rufe etc.

Este la a-2-a inchiriere, totul modern, ceea ce reprezinta un avantaj pentru dumneavoastra.

Zona va ofera un acces usor spre toate punctele de interes din oras, precum:

- la 20 minute mers pe jos / 6 minute cu masina fata de  Palas Mall

- la 40 minute mers pe jos / 9 minute cu masina fata de  Iulius Mall

- la 30 minute mers pe jos / 8 minute cu masina fata de  Centru - Piata Unirii

Un alt avantaj ar constitui locul de parcare subteran inclus in pret.

Conditii de inchiriere: 1 luna chirie + 2 luni garantie + comisionul agentiei.

Merita vazut!

Nu se accepta animale de companie!

 

Detalii

  • Balcoane: 2
  • Lift: da
  • Interfon: da
Suna acum Mesaj