Green Park

TatarasiIasi
Vizualizari: 247552
  • Pret incepand cu 54500 Euro
  • Apartamente cu 2, 3, 4 camere
Oferta  imagine 1
Proiect Green Park imagine 1 Proiect Green Park imagine 2 Proiect Green Park imagine 3 Proiect Green Park imagine 4 Proiect Green Park imagine 5 Proiect Green Park imagine 6 Proiect Green Park imagine 7 Proiect Green Park imagine 8 Proiect Green Park imagine 9 Proiect Green Park imagine 10 Proiect Green Park imagine 11 Proiect Green Park imagine 12 Proiect Green Park imagine 13 Proiect Green Park imagine 14 Proiect Green Park imagine 15 Proiect Green Park imagine 16 Proiect Green Park imagine 17 Proiect Green Park imagine 18 Proiect Green Park imagine 19 Proiect Green Park imagine 20

Descriere

Acest proiect reprezinta un urias centru rezidential modern si accesibil. Este cel mai ambitios proiect demarat in Iasi si dispune de parcare subterana, parc privat in care linistea caminului tau este vegheata eficient prin metode moderne de paza si protectie.
In total, ambitiosul proiect cuprinde 14 blocuri structurate pe opt si 14 etaje. Intreaga zona locativa include un urias parc privat ce se va intinde pe nu mai putin de 3 hectare. Dorind sa ofere un comfort sporit clientilor sai, proiectul va cuprinde un centru comercial destinat cumparaturilor dar si petrecerii timpului liber. In plus, cartierul este dotat cu o parcare subterana, unde viitorii locatari isi vor putea lasa masinile in deplina siguranta. Compania care a pus bazele acestui proiect, a estimat costurile totale a investitiei la aproximativ 120 de milioane de euro.
Fiind bine incadrat in planurile de dezvoltare ale Iasului, proiectul prinde viata in zona Tatarasi- Venetia.

Ridicat de cei mai performanti constructori impreuna cu o echipa de arhitecti profesionisti. Toate amenajarile interioare precum si cele exterioare cu care sunt dotate apartamentele au o garantie de 3 ani de la primirea cheii. In plus, structura constructiei este garantata pe toata durata de viata a acesteia.

Detalii

  • Data finalizare: 2019-09-22

Modalitati de plata

CashCredit Ipotecar

Pasul 1.

- 1.000euro rezervarea, care se achita in momentul in care, decizia de cumparare a apartamentului este luata in totalitate, si se include in pretul total de achizitie al apartamentului;

Pasul 2.

Plata apartamentului se poate face atat Cash, cat si prin Credit Ipotecar.

Pentru mai multe detalii contactati reprezentantul de vanzari, la numarul de telefon 0729.22.66.66

Dotari proiect

DOTARILE APARTAMENTULUI:

- geamuri termopan;
- parchet laminat in toate camerele si pe hol;
- incalzire centrala;
- mobilier de bucatarie ultramodern (3m sus, 3m jos);
- usa metalica la intrare;
- usi de lemn pentru interior;
- gresie si faianta in bai;
- vopsele lavabile;
- obiecte sanitare de la producatori renumiti;
- baterii sanitare cu design deosebit;
- spalator inox in bucatarie;
- cablu TV, internet, telefonie;
- instalatii automatizate de contorizare a consumului de energie termica si pentru reglaj;
- tablou elecric de apartament;
- interfon.
- 2 lifturi moderne pe fiecare scara.

APARTAMENTE FINALIZATE. Mutare imediata!

Suna acum Mesaj