Era Apartments

Popas PacurariIasi
Vizualizari: 17069
  • Pret incepand cu 53000 Euro
  • Apartamente cu 1, 2 camere
Oferta De vanzare apartament nou, 2 camere, decomandat, 60 mp, Pacurari,  (Popas Pacurari- Carrefour Market) imagine 1
Proiect Era Apartments imagine 1 Proiect Era Apartments imagine 2 Proiect Era Apartments imagine 3 Proiect Era Apartments imagine 4 Proiect Era Apartments imagine 5 Proiect Era Apartments imagine 6 Proiect Era Apartments imagine 7 Proiect Era Apartments imagine 8 Proiect Era Apartments imagine 9 Proiect Era Apartments imagine 10 Proiect Era Apartments imagine 11 Proiect Era Apartments imagine 12 Proiect Era Apartments imagine 13 Proiect Era Apartments imagine 14 Proiect Era Apartments imagine 15 Proiect Era Apartments imagine 16 Proiect Era Apartments imagine 17 Proiect Era Apartments imagine 18 Proiect Era Apartments imagine 19

Descriere

La 900 m de rondul de la Carrefour Era si D.E., in zona capat Pacurari, cu acces asfaltat si inconjurat de locuinte noi, va propunem un nou proiect imobiliar intitulat Era Apartments.


Acest proiect cuprinde 1 bloc cu regim de inaltime P + 3E cu cate 8 apartamente pe nivel, toate compartimentate ergonomic, cu suprafete vitrate mari, bucatarii inchise si bai cu geam de aerisire.


Apartamentele de 2 camere au suprafete de 53 respectiv 62 mp,o orientare sud - estica si se remarca prin generozitatea incaperilor, luminozitatea conferita de spatiile vitrate mari si pot fi de tip decomandat sau semidecomandat, in functie de dorinta clientilor.

Era Apartments va propune spre vânzare un proiect cu un design indrăzneț, intr-o zona cheie din Valea Lupului cu acces facil la toate punctele de interes. Carrefour si farmacie la 50 m, Mega Image la 150 m, statie de mijloc de transport in comun la intrarea in complex, strada asfaltata, acces direct in rond Carrefour Era, gradinita la 200 m.

Toate unitățile beneficiază de un loc de parcare marcat și intabulat.

Blocul este construit pe cadre, cu stalpi armati de 50 cm și compartimentari din caramida, toate materialele si lucrarile fiind facute la cele mai inalte standarde.

 

Detalii

  • Data finalizare: 2023-03-01

Modalitati de plata

CashCredit Ipotecar

Pasul 1.

- 1.000euro rezervarea, care se achita in momentul in care, decizia de cumparare a apartamentului este luata in totalitate, si se include in pretul total de achizitie al apartamentului;

Pasul 2.

Apartamentele din acest Ansamblu Rezidential se pot achizitiona fie prin plata cash sau fie prin credit ipotecar, inclusiv programul Prima Casa.

Pentru mai multe detalii contactati reprezentantul de vanzari, la numarul de telefon 0729.22.66.66

Oportunitate de creditare
Colaboratorii nostri din Echipa UNO Credit Broker, prin parteneriatele cu piata financiar bancara cu jucatorii din piata romaneasca,va pot oferi ofertele potrivite.
Reprezentantii Uno Credit Broker vor organiza si facilita intreg procesul de creditare si va vor ajuta sa alegeti produsului potrivit si vor stabili impreuna cu dumneavoastra pasii de urmat in procesul de aplicare in institutiile bancare.

Dotari proiect

DOTARI APARTAMENT:

- centrala termica individuala prin condensare;
- tamplarie P.V.C. Profil Salamander cu 6 camere cu geam tip Tripan;
- parchet laminat;
- usa metalica la intrare;
- usi interioare din lemn;
- finisaje (gresie, faianta) import;
- vopsele lavabile;
- intrerupatoare si prize de import;
- pregatire pentru cablu TV, internet si telefon in fiecare camera;
- obiecte sanitare inclusiv bideu, baterii sanitare cu garantie 2 ani;
- obiecte termice garantie 2 ani;
- instalatii de climatizare;
- termosistem de 10 cm grosime;

Suna acum Mesaj