Ansambluri rezidentiale

Proiecte rezidentiale de blocuri noi in Iasi

Aici ai prezentata lista cu proiectele si ansamblurile rezidentiale nou construite in Iasi.

Compania Inter Imobiliare inca din 2006, reprezinta principalul agent de vanzari si promotor imobiliar, a apartamentelor noi construite, aflate la vanzare in piata imobiliara de rezidential nou din Iasi.

COMISION 0%  PENTRU CUMPARATOR – pentru toate apartamentele noi aflate la vanzare in blocurile nou construite si publicate pe interimobiliare.ro

 


Apartamente Popas Pacurari

Apartamente Popas Pacurari

incepand de la55.440 euro
 • Popas Pacurari

Amplasat in zona Popas Pacurari, cu o inaltime de D+P+2E, un numar de 8 apartamente spatioase pe etaj, inteligent compartimentate, cu o suprafata de la 46mp pana la 92 mp, echilibrate si luminoase, o locatie aleasa cu mare grija si nu in ultimul rand, preturi corecte. Toate apartamentele au o compartimentare facila, cu un grad ridicat de finisaje.

Cod proiect: 660
Rediu Residence

Rediu Residence

incepand de la49.100 euro
 • Pacurari
 • Comision 0%

Apartament cu 1, 2 si 3 camere, compartimentari decomandate cu suprafete de la 42 mp la 72 mp situate in Rediu la mai putin de 1 km de Rond Pacurari.

Cod proiect: 662
Roca Villas

Roca Villas

incepand de la162.000 euro
 • Galata
 • Comision 0%

Locatia, infrastructura, facilitatile si design-ul vilelor Roca Villas vin ca raspuns la nevoile clientilor nostri. I-am ascultat si am dat voce nevoilor lor, reusind astfel sa construim o comunitate la standarde occidentale cu absolut tot ce ese nevoie in viata de zi cu zi. Cand spunem Roca Villas, ne referim la calitate nemteasca, la case construite pentru generatii, realizate cu un design modern, unic pe piata imobiliara ieseana, cu finisaje de top alese cu responsabilitate, vilele oferind un trai de lux, indeplinind toate standardele necesare de protectie pentru fiecare membru al familiei.

Cod proiect: 654
Moon Reflexes

Moon Reflexes

incepand de la51.500 euro
 • Podul de Fier
 • Comision 0%

Imobilele sunt situate in Moara de Vant, langa cartierul Tatarasi, intr-o zona linistita departe de agitatia orasului, la doar 10 minute de Palas Mall. Va oferim spatii vitrate spatioase, 1, 2 sau 3 camere, apartamente complet utilizate, in functie de cerintele pe care le comunicati cu noi. Designul este in conformitate cu cele mai recente tendinte, iar arhitectura exterioara se ridica la inaltimea asteptarilor. Apartamentele au o separare eficienta a spatiului, camere spatioase si luminoase, terase cu balustrade din sticla, conferindu-le un aspect unic. Vom folosi cele mai bune finisaje si materiale pentru dumneavoastra pentru ca vrem sa va oferim cele mai bune conditii. Ne-am propus sa ne adaptam stilurilor moderne de viata si sa construim ansambluri rezidentiale in diferite zone in functie de locul in care lucrezi sau unde lucreaza copiii tai. Totul este special conceput pentru tine! Suntem siguri ca veti fi impresionati si ve-ti dori sa va mutati intr-una dintre statiunile noastre in curand. Este timpul sa faci alegeri inteligente pentru tine si pentru cei dragi! Numele comunitatii se refera simbolic la dorintele si ideile dezvoltatorilor pentru noua comunitate, precum si la ideologia viitorilor rezidenti (oameni care iubesc natura, apa, frumusetea). Reflectiile determina si locatia geografica a cartierului, langa un lac unde reflexia lunii este cea mai puternica pe apa. In lucrarile de constructie pe care le desfasuram, folosim doar materiale si produse de cea mai inalta calitate, intrucat scopul nostru este sa oferim clientilor nostri protectie mai presus de orice. Dorim sa fim recunoscuti pentru furnizarea de servicii de prima clasa ca o companie care se bazeaza pe integritate si respect reciproc, iar pentru a realiza acest lucru, siguranta dumneavoastra este prioritatea noastra principala.

Cod proiect: 657
Panoramic Residence Galata

Panoramic Residence Galata

incepand de la46.870 euro
 • Galata
 • Comision 0%

Apartamente noi cu 1, 2 si 3 camere decomandate zona Galata-Platou Insorit. Proiectul Panoramic Residence Galata va cuprinde 7 imobile cu regim de inaltime P+3 Etaje, P+4 Etaje si P+5 Etaje si parcari supra si subterane

Cod proiect: 658
Case Valea Lupului

Case Valea Lupului

incepand de la150.000 euro
 • Popas Pacurari

Am conceput acest proiect de case avand la baza dezvoltarea sentimentului de "ACASA" pentru clientii nostri. Asfel oferim case cu un regim de inaltime P+E, cu buacatarie inchisa, living generos si 3 dormitoare functionale si perfect impartite ergonomic, la care se adauga cele 2 bai cu geam de aerisire. Accesul este facil pe strazi asfaltate si bine sistematizate.

Cod proiect: 659
Hlincea Hills

Hlincea Hills

incepand de la71.500 euro
 • Frumoasa
 • Comision 0%

Acasa, acesta este cuvantul ce defineste catierul Hlincea Hills, noul complex de 6 blocuri din Frumoasa-Hlincea. Accesul spre punctele de interes ale orasului se face rapid, atat cu masina, cat si cu mijloacele de transport în comun. In plus, esplanada ofera un cadru perfect pentru relaxare in zilele calduroase, dar si un loc de joaca pentru cei mici, in care ei sa descopere o particica din natura.

Cod proiect: 661
Green Garden 3

Green Garden 3

incepand de la140.000 euro
 • Valea Adanca
 • Comision 0%

Tot ceea ce ne dorim de la casa ce o visam este sa fie acasa pentru fiecare dintre noi. Drept urmare Green Garden este ceea ce ne ofera, o casa individuala, cu o vedere superba si panoramica spre Iasi, intimitatea dorita si linistea de care avem nevoie cand iesim din rutina zilnica. Casa plan parter si etaj, compacta cu o terasa exterioara ce nu va fi un disconfort atat proprietarului cat si a vecinului oferind o placuta intimitate si oaza de liniste.

Cod proiect: 663
Rediu Gardens

Rediu Gardens

incepand de la51.000 euro
 • Pacurari
 • Comision 0%

Un alt fel de a locui: apartamente cu gradina sau terasa proprie, cu intrari separate si confortul unui adevarat loc numit "ACASA"! Rediu Garden va propune apartamente cu 2 si 3 camere intr-un complex colectiv situat la Soseaua Rediu, in proximitatea lacului din zona. Fiecare apartament detine fie gradina proprie fie terasa circulabila in proprietate. Finisajele de  calitate premium si compartimentarile functionale si uneori inovative fac din acest proiect un spatiu ideal in achizitionarea unei locuinte. Blocul este construit pe modelul unui condominium, cu un regim optim de inaltime, P+2E, cu numai 2 apartamente pe nivel.

Cod proiect: 665
Millenium Residence Pacurari

Millenium Residence Pacurari

incepand de la64.332 euro
 • Pacurari
 • Comision 0%

Apartamente cu 1,2,3 si 4 camere cat si penthouse cuprinse in cele 3 tronsoane cu regim de inaltime S+ P+ 8 Etaje situate in Pacurari la 250 m de bulevard.

Cod proiect: 666
Evelea Homes

Evelea Homes

incepand de la95.000 euro
 • Holboca
 • Comision 0%

Am conceput acest proiect de case avand la baza dezvoltarea sentimentului de "ACASA" pentru clientii nostri. Asfel oferim case cu un regim de inaltime P, cu buacatarie inchisa, living generos si 2 dormitoare functionale si perfect impartite ergonomic, la care se adauga o baie cu geam de aerisire. Accesul este facil pe strazi bine sistematizate.

Cod proiect: 667
Manta Rosie Residence

Manta Rosie Residence

incepand de la58.000 euro
 • Frumoasa
 • Comision 0%

       Odata cu achizitionarea unui apartament nou in MANTA ROSIE RESIDENCE, te vei integra intr-o comunitate restransa de oameni activi, moderni, preocupati de frumos, de o viata linistita si in siguranta. Pentru a complete imaginea locuintei ideale, complexul va dispune de: spatii verzi, locuri de joaca pt copii, spatii comerciale, birouri, locuri de parcare supraterane 81 bucati si subterane 124 bucati.

Cod proiect: 668
Vile Visani

Vile Visani

incepand de la169.000 euro
 • Visani

Situat in zona Visani, cu o priveliste cum rar intalnesti, acest ansamblul de case tip single, poate reprezenta oportunitatea pe care o cautati de multa vreme. Vilele sunt construite armonios si trainic.

Cod proiect: 670
Unirea Towers

Unirea Towers

incepand de la63.000 euro
 • Podu Ros
 • Comision 0%

Fara indoiala, Timpul este resursa noastra cea mai valoroasa, motiv pentru care atunci cand alegem o locatie, tinem cont de cat de aproape esti de tot ceea ce conteaza pentru tine si familia ta. Alege Unirea Towers si bucura-te de timpul tau pretios pentru tine si cei dragi!

Cod proiect: 671
Solid Residence

Solid Residence

incepand de la44.000 euro
 • Bucium
 • Comision 0%

Ansamblul rezidential Solid Residence este compus din 10 blocuri P+4Et si cuprinde apartamente cu 1, 2 si 3 camere cu suprafete intre 40 si 87mp. Pozitionarea complexului ofera accees facil catre mijloacele de transport in comun si catre multitudinea de facilitati comerciale si recreative ale zonei Bucium.

Cod proiect: 672
Cube Residence

Cube Residence

incepand de la165.000 euro
 • Copou

PROIECT NOU! 6 Case insiruite in zona Copou-Breazu, cu o suprafata utila de 120 mp

Cod proiect: 673
Copou Garden Residence

Copou Garden Residence

incepand de la68.500 euro
 • Copou
 • Comision 0%

Copou Garden Residence este un proiect imobiliar ce va fi compus din 7 blocuri de 10 etaje ce dezvolta in zona Copou-Aleea Sadoveanu, cu acces la mijloacele de transport si spatii comerciale la parter.

Cod proiect: 514
Poitiers Towers

Poitiers Towers

incepand de la52.950 euro
 • Podu Ros
 • Comision 0%

Ne-am angajat sa sustinem principiile companiei si ne propunem ca in fiecare an sa depasim asteptarile. Complexul Poitiers Towers isi propune sa devina cel mai complet proiect imobiliar din Iasi, oferind servicii care sa acopere intregul ciclu de viata al unei cladiri, si sa fie prima alegere pentru investitiile in locuinte, atat pentru persoane fizice, cat si pentru persoane juridice.

Cod proiect: 554
Ansamblul rezidential Contemporan

Ansamblul rezidential Contemporan

incepand de la48.750 euro
 • Pacurari
 • Comision 0%

Ansamblul rezidential Contemporan este un cartier locuinte noi si multiple facilitati, cu o excelenta pozitionare in zona Pacurari, compus din imobile cu regim de inaltime variabil, locuinte cu 1, 2 si 3 camere, peste 1000mp de spatii comerciale, zone verzi, alei si locuri de parcare.

Cod proiect: 528
Astoria Villas

Astoria Villas

incepand de la95.000 euro
 • Lunca Cetatuii
 • Comision 0%

Complex de case in Lunca Cetatuii ,Cartierul Astoria compuse din 3 camere si dependinte,canalizare si utilitati trase la proprietate.

Cod proiect: 656
Elite Ressidence 4

Elite Ressidence 4

incepand de la257.000 euro
 • Galata
 • Comision 0%

     Fiecare dintre noi ne dorim o casa pentru a ne oferi intimitatea mult dorita, mai ales cei ce avem copii sa le oferim libertatea de care au nevoie si a nu sta ingrijorat/a ca are mult de mers pana la parc si trec si masini . Intr-o zona foarte linistita dar aproape de oras, cu vedere panoramica spre centru Iasului, intr-o zona verde inconjurata de o mica portiune de copaci Elite Ressidence va ofera spre vanzare vile cu plan de constructie :S+P+E.

Cod proiect: 664
 Nicolina Towers

Nicolina Towers

incepand de la58.400 euro
 • Nicolina
 • Comision 0%

Nicolina Towers este un proiect de apartamente decomandate cu 1,2 si 3 ce se construieste in zona Nicolina - Rond Vechi Cug  la bulevard, cu acces facil catre zona Centrala sau Copou, in apropiere regasindu-se Supermarketul Selgros, mijloace de transport in comun.

Cod proiect: 638
Venetia Residence

Venetia Residence

incepand de la80.300 euro
 • Tatarasi
 • Comision 0%

Venetia Residence este un proiect imobiliar de 140 de apartamente ce se dezvolta in zona Tatarasi in apropierea Complexului de Agrement Ciric si in vecinatatea Lacului Venetia.

Cod proiect: 580
Mon Jardin Residence Copou

Mon Jardin Residence Copou

incepand de la52.000 euro
 • Copou
 • Comision 0%

Apartamente decomandate situate la 3 statii de autobuz de Universitatea Alexandru Ioan Cuza,in prelungirea cartierului Copou pe Al. Sadoveanu, intr-un conplex imobiliar nou compus din 4 imobile cu regim de inaltime P+4E, cu preturi de la 1100E/mp ! Va propunem cel mai nou ansamblu rezidential cu apartamente spatioase si decomandate amplasate in cartierul Copou la 2 minute de Centru cultural al orasului si aproape de zona de agrement Parc Copou.

Cod proiect: 382
Cartierul Editurii

Cartierul Editurii

incepand de la105.000 euro
 • Lunca Cetatuii
 • Comision 0%

Un proiect de case foarte bine definit compus din vile tip duplex si case individuale.

Cod proiect: 655

Incercam sa ne corectam zilnic si din acest motiv, polivalenta ofertelor imobiliare cu apartamente noi de vanzare din Iasi, se modifica continuu.

Prin colaborarea fructuoasa pe care o avem cu toti dezvoltatorii imobiliari din Iasi, va tinem la curent cu noutatile, preturile, disponibilitatile si metodele de achizitie pe care proiectele rezidentiale din Iasi, le ofera in timp real clientilor sai cumparatori.

Echipa Inter Imobiliare ce activeaza in departamentul de vanzari proiecte rezidentiale din Iasi, avand in componenta 10 membri, a obtinut in anul 2019 titulatura de: Cea mai performanta echipa de vanzari Ansambluri Rezidentiale din Romania, datorita performantelor pe care le-am reusit in tranzactionarea de unitati locative noi, in consilierea si indrumarea clientilor nostri catre cea mai buna investitie imobiliara pentru ei, in piata imobiliara din Iasi.

Contacteaza-ne; Testeaza-ne; Fara comision de intermediere.


Suna acum Mesaj